søndag 25. april 2010

Vinter og vår

I går var det vår. I dag tok vi turen opp Storliryggen, og der hadde vinteren enda et godt grep.


Da vi kom hjem fikk jeg ekte gnagis ute. En luksusdag for en hund.


Så kom det ei hagelbyge, og vi måtte komme oss inn i huset. Og inne skal vi være til det blir varmere i været, tror Marit....

5 kommentarer:

  1. Heia dokker. Trodde kanskje dokker kom i Kvalvika i går, men jeg ser du var på fin tur på Storliryggen. Kor e egentlig det ? Forresten va det et ufyselig vær i Kvalvika i går, men vi va 3 stk så det blei en fin tur.

    SvarSlett
  2. Storliryggen er åsen mellom Storlia og Tjønndalen. Det går en fin sti over ryggen. I går løp vi alt gamlemor klarte rundt Lifoten. Vi ville være inne,og vente på våren. Dere er skikkelig tøffe som drar på ordentlig tur i snøstorm.

    SvarSlett
  3. Okei, er det Storliryggen. Der har vi jo gått en del ganger, men nå er det en stund siden. Ja, det var litt hustrig, men e man godt kledd går det greit. Har vært i kontakt med Berit på Grønnås, og vi tar nok turen innover for å finne rett str på selen. Vi snakkes. Kanskje vi sees på byturen i morgen ?

    SvarSlett
  4. Pussig det der med vår og vinter om hverandre hele tiden. Nå har daxepappa snakka om den derre våren så lenge at jeg tror han bare tøyser. For i dag snødde det ute igjen. Tror bare våren finnes sånn innimellom, jeg...
    Men tur er jo moro uansett årstid. Og det ser ut som om du har kljempefine turplasser å finne fram til!

    SvarSlett
  5. Inntil værgudene bestemmer seg får vi kose oss med sol gjennom vinduet. Det gjør i alle fall jeg. Så snart sola skinner legger jeg meg rett ut, og nyter varmen. Sommeren kommer: - helt sikkert! Jeg venter på min femte sommer.

    SvarSlett