torsdag 26. mai 2011

Kveldstur



Enda en skikkelig kveldtur i marka. Nå er det turorientering, og vårposter som skal tas. I dag fikk vi post nummer 22. Da har vi 8 vårposter igjen. Jeg har snart sølvmerket, og jager etter gull.

Jeg har forresten ei nettside også, og der er det ofte flere bilder fra turene våre. Så om du vil kan du kikke innom dinasverden.

3 kommentarer:

  1. Du leder over meg, helt klart! Jeg har en tur igjen til jeg når bronsemerket, tenker jeg, men jeg har jo en hel sommer å ta av... Vi har vårposter, høstposter og ti nærposter. Er ferdig med de 10 og godt i gang med vårpostene bare på 10 dager). Kanskje vi må bytte poster utpå sensommeren?! :-D

    SvarSlett
  2. Vet du Emre - jeg tror det er sånn at mine mennesker alltid har tatt alle vår- og høstpostene. Så her handler det om å få med alle før vi flytter til Øya. Men har dere egne poster der du bor?

    SvarSlett
  3. Jah! Tre kart totalt, med 45 poster som henger frem til 25. september. I morgen er det visst ut på postjakt igjen, vårposter denne gangen. Gleder meg allerede - da vil jeg passere bronsemerket med mer enn god margin :) Jakten på neste terskel er i gang...

    SvarSlett