søndag 17. juni 2012

Læremester

Jeg har lært Frost mange hundeting. I dag tenkte jeg han kunne lære å bade - kanskje svømme også.

 Her er det fint å være. Marit har nettopp vist meg at jeg kan komme ut til denne fine hella.

 Kom Frost! Vannet smaker herlig.

 Ikke vær så pysete - kom!

 OK, så vasser jeg rundt på grunna - kommer du, da?

Nei, tror ikke det. Gresset smaker også godt, badingen utsetter jeg til det blir varmere i været.

4 kommentarer:

  1. Er du glad i å bade? Jeg var opprinnelig bare sånn passe begeistra for det, men etter at jeg lekte med Dolly for et drøyt år siden, ble jeg veldig glad i vann. Det er ikke ofte jeg svømmer, men jeg er veldig glad i å gå ut i vannet og gjerne stå i vann til et sted mellom leggen og godt oppå brystkassen. God nedkjøling når man har herja ei stund, for eksempel! Så ut som om du fant en fin og plasselig vasseplass :)

    SvarSlett
  2. Ikke de største vanndyrene disse gutta.. men her er det Pumba som er badedyr. Stakkars harleyboy, han blir dradd uti når de passerer grøfter fylt med vann og onkel skal bløte seg. men , harley er blitt litt fortrolig også, så nå vasser han fint i vannkanten på rolige steder. Men når matmor sykler tur i regnværet, da hopper han elegant i alle retninger for å komme unna søledammene...

    SvarSlett
  3. Hei Emre! Ja, nå liker jeg også å bade. Noen svømmer er jeg visstnok ikke - klarer meg sånn passelig. Skal jeg i båt må jeg få vest. Så da unngår jeg båtlivet. Skulle gjerne hatt en badekompis;-)

    Hei Harley! Du og Frost er vel ganske like. Dina var også litt mer forsiktig i yngre dager - så det er vel forsatt mulig å utforske det våte element for to-åringer. Håper det blir mange fine sommerdager, med mulighet for frivillig nedkjøling.

    SvarSlett
  4. hei Dina, så koselig å atter en gang lese om dine betraktninger om mennesket...vi får oss en god latter både min tobente og jeg... de er ikke alltid like lette å forstå seg på)) Hilsen Gila

    SvarSlett