fredag 29. april 2011

Bytur med gjengen



I går var vi på byen - store og små. Frost kom også. Han er en ordentlig tøffing. Først ringtrening i garagen på onsdag. Der jobba han så hardt at papsen hans fikk blemmer av utstillingsbåndet. Og jammen dukket han ikke opp på torsdagsturen. Da fikk han gå med farmora si, og snart klarer han hele turen med Schnauzergjengen. Vi fikk ingen bilder av stasgutten denne gangen for det tok litt tid før mobilene kom fram som alternative kamera.

3 kommentarer:

  1. Fin gjeng du har, og kult bilde av dere på benken :-)

    SvarSlett
  2. Der har jeg vært! Flere ganger, og faktisk var jeg der torsdagen...men om formiddagen, etter at vi hadde sendt påskesvensken avgårde på flyplassen. Jeg koste meg veldig der ute på moloen, og det var lenge siden sist. Matmor sier at vi skal dra dit en tirsdag ettermiddag neste gang, for da er det seilregatta og masse fine båter som drar ut - jeg mistenker at hun vil ha med kameraet...

    SvarSlett
  3. Hei til dere
    Ja, scnauzergjengen er flott. Vi har byvandring hver torsdag. Jeg liker moloen veldig godt. Inne i Glasshuset er jeg litt redd. Det kan nemlig være barn og ballonger der, så da er det godt å gå side om side med de store og rolige hundene. De tobeinte mener at denne flokkvandringen er god sosialisering. Mulig det - jeg gleder meg til hver gang, og har det supertravelt med å finne ut hvem som er møtt fram.

    SvarSlett